Select Page

Nak jadi konsisten?

Konsisten datang dari SCHEDULE Buat weekly SCHEDULE dan tampal besar–besar Kalau xde momentum, buat senaman, senaman akan pecahkan sel-sel yang tidur/beku Tak konsisten = habit Sel-sel tu habit dia jenis tak konsisten sebab tak bergerak aktif Kena senaman...
Pembangunan semula Autosniper

Pembangunan semula Autosniper

Assalamualaikum, Sekarang dalam proses membangunkan semula projek Autosniper. Satu projek yg pernah jatuh. Insyallah , come back stronger.
Concept of startup

Concept of startup

  Petikan dari buku An idea a day…365 great business ideas for each day of the...
2 buku dirembat di Big Bad Wolf Melaka

2 buku dirembat di Big Bad Wolf Melaka

Big Bad Wolf Melaka (26 Feb – 06 Mac) sedang berlansung di MITC. Hari pertama , tepat jam 10pg , dah terpacak dekat MITC Bukan hanya dua buku jer sebenarnya. Tetapi  , buku yg lain adalah buku anak – anak dan wife. Buku aku 2 jer.Buku dorg yg...